Otobüs ve kamyonetten 35 kilo esrar çıktı

Uşak’ta, polis ekiplerinin yaptığı yol uygulamalarında, durdurulan bir otobüste ve kamyonette 35 kilo 330 gram esrar ele geçirildi.

Uşak Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Uşak- Afyonkarahisar karayolunun Nuri Şeker Uşak Şeker Fabrikası Kavşağı’nda oluşturduğu uygulama noktasında Güneydoğu illerinden İzmir yönüne giden yolcu otobüsleri, tır ve otomobillerde uyuşturucu bulmak için eğitilen köpek 'Tora' ile birlikte arama yaptı.

Üç yolcu otobüsünün bagajında Ö.A., S.U. ve M.G.’ye ait valiz ve çantalarda 8 kilo 30 gram esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan 3 kişi, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. Uygulamalarını sürdüren polis, İzmir’e giden M.Z ve B.A.’nin içinde bulunduğu kamyoneti durdurup yaptığı aramada da iki valiz içinde streç filme sarılı 27 kilo 300 gram esrar ele geçirdi.

Uyuşturucuya el koyan polis M.Z. ve B.A.’yı gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. İki şüpheli, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.