Tum'dan Göztepe taraftarına suçlama

Ergin KARATAŞ/DHA- Göztepe’yle sözleşmesi sona eren, statü gereği 2'nci Lig’de forma giymesi mümkün olmayan Herve Tum, ülkesine dönmeden önce sarı kırmızılı taraftarları ağır biçimde eleştirdi. Twitter üzerinden taraftarlara isyan eden Tum, "Çok üzgünüz, bizi affedin. Ama Göztepe taraftarı da bize sahip çıkmayınca, başarı gelmedi. Taraftarlar şikayet ediyor. Bizim de şikayet edecek şeylerimiz var, ama susuyoruz" yazdı.

Özellikle Tavşanlı Linyitspor maçındaki olaylara değinen Kamerunlu santrfor, şöyle devam etti: "Bize sahip çıkmıyorsan, attığımız gole de sevinmeyeceksin. Bana, Göztepe’nin taraftarı vefalıdır, demişlerdi. Yaşananlar ise bu taraftara yakışmadı. Utanması gerekenler oyuncular değil, kaybettikten sonra olanlar nedeniyle taraftarlardır. Göztepe’yle ilişkim bitti." Sarı kırmızılı formayı 15 maçta giyen Herve Tum, sadece üç gol atarak beklentilerin uzağında kalmıştı.

14 HAZİRAN'A BÜYÜK HAZIRLIK

Küme düşmenin üzüntüsünü yaşayan Göztepe’de taraftarlar, buna rağmen kuruluş yıldönümü olan 14 Haziran’ı her zamanki gibi coşkuyla kutlamaya hazırlanıyorlar. Takımlarına sahip çıktıklarını göstermek için kulüp binasının bulunduğu caddeye, Atatürk’ün, "Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur" sözünün yazılı olduğu dev bayrağı asan Göztepeliler, yaş gününde ise klasikleşen meşaleli kutlamayı yapacak.