Erginer: Rakip önemli değil

Manisa 19 Mayıs Stadı’nda Adana Demirspor’u Play-off karşılaşmasında saf dışı bırakan Manisaspor’un Teknik Direktörü Reha Erginer, artık finale odaklandıklarını belirtti. Erginer, ''Böyle maçlar tehlikelidir. Disiplini hiç bırakmadık. Deplasmandaki 2-0’lık avantajı da iyi değerlendirdik. Maç kontrolümüzde geçti. Amaç finale çıkmaktı bunu da başardık. Önümüzde tek maç kaldı. Manisaspor geçen sene veda ettiği süper lige geri dönmek istiyor. İnşallah final maçını da alıp süper lige çıkmak istiyoruz. Finalde oynayacağımız takım veya gönlümden geçen bir takım da yok. Birazdan maçı izlemeye gideceğim. 2 gün içerisinde dinlenip hazırlanacağız” dedi.

Kaleci Volkan Babacan, “Bizim için 180 dakikalık bir maçtı. Büyük bir avantajla sahaya çıktık. İyi mücadele ettik. İyi futbol oynadık. Taraftarımız da bizi yalnız bırakmadılar. Sezon başından beri stadı böyle görmek istiyorduk. Onlar da başarının yanında oldular. Önümüzdeki rakibin kim olduğu önemli değil. Savaşarak Manisaspor’u tekrar Süper Lige çıkarmak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Manisaspor’un bir diğer tecrübeli oyuncusu Hüseyin Tok ise, “Bugün ilk maçın avantajını koruyup finale çıkmayı amaçlıyorduk. Taraftarımızın desteğiyle bunu başardık. Manisaspor bu sezon başından beri hedefleri olan bir takımdı. Biz de bu hedeflere doğru ilerliyoruz. Gönül isterdi ki ilk 2’den çıkmaktı ama Play-off’tan da çıkabiliriz. Manisaspor, süper ligi hak ediyor. Takım içerisinde inanılmaz bir dostluk arkadaşlık var. Bize verilen desteğin karşılığını inşallah Pazar akşamı alacağız” şeklinde konuştu.