Dragon Cup'ta Bostanlıspor birinci

İzmir Karşıyaka'da Dev Ajans ve Quantum Sports & Media tarafından düzenlenen Dragon Cup Turkey 2013 İzmir yarışmalarında mücadele eden Bostanlıspor en iyi dereceleri elde ederek genel klasmanda ve kandi kategorisinde şampiyon oldu..

Karşıyaka Mavişehir Sahilindeki parkurda 23 ekibin katılımıyla gerçekleşen Dragon Cup İzmir Yarışmalarında dün ve bugün en iyi dereceleri yapan Bostanlıspor, kendi kategorisinde birinci olurken genel klasmanda da şampiyonluğu elde etti. Bostanlıspor Kulübü Başkanı Avni Erboy, yarış sonrası sporcularını tek tek kutladı ve "şampiyonluğun primi mangal ziyafeti. Karşıyaka Belediyesi'nin Yamanlar Gençlik Merkezi'nde mangalla piknik yaparak, suda kazandığımız zaferi dağda kutlayacağız. Zirvenin en üstüne çıktık. Bu nedenle de kutlamayı zirvede yapacağız" dedi.

Karşıyakalılar’ın denize ve su sporlarına olan ilgisini arttırmak ve öncü olmak olduğunu ifade eden Avni Erboy, “Karşıyaka Belediyesi’nin önerisiyle katıldığımız yarışta Karşıyaka'yı ve Bostanlıspor'u yüzümüzün akıyla temsil ettik, şampiyon olduk. Şampiyonluğumuzu belediye başkanımız Cevat Durak'a armağan ediyoruz. 21-22 Eylül 2013 tarihlerinde İstanbul’da organize edilecek Türkiye Finalinde şampiyonluk kupasıyla İzmir’e dönmek ve Thailand'da gerçekleştirilecek olan Kral Kupası Dragon Bot yarışlarına katılma hakkı kazanmak, Karşıyakalı, İzmirli olarak da ay-yıldızlı bayrağımızı uluslar arası şampiyonada dalgalandırmak en büyük dileğimiz. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.