Beşiktaş 6 transfer yapacak

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Kanaltürk’te yayınlanan Top Bizde adlı programa katıldı. Serdar Adalı’nın başkan adayı olması sorulan Başkan Orman, "Seçim süreci başladı. Artık her isteyen aday olamıyor.

Beşiktaş, Türkiye’nen en köklü ve büyük camimasıdır. Başkan adayı olacak kişinin bu kulübe aşk duyması lazım. Doğal bir süreç olarak görüyorum Serdal Adalı’nın başkan adaylığını" dedi.

"ÖNDER ÖZEN’E GÜVENİYORUM"

Futbol direktörü Önder Özen’e güvendiğini ifade eden Fikret Orman, "Önder Özen, Beşiktaş için doğru bir isim. Bu bir ekip işi. Dentinho transferi gibi hatalar, yöneticilerin transfer yapması sonucu oluşuyor. Önder Özen’e inanıyorum. Çok beğendiğimiz bir arkadaş. Herkes görevini iyi yapmak zorunda. Yapamayan da gider. Samet Aybaba ile yollarımızı ayıracağız. Zico, Beşiktaş’ın hocası olmayacak. Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü büyük ihtimalle yabancı olacak" diye konuştu.

"6 OYUNCU ALACAĞIZ"

Taraftara transfer müjdesi veren Orman, "Yeni sezon için 6 oyuncu alacağız. Bu isimler de belli. Bu oyuncuların bonservisleri için 15 milyon avro ayırdık. Beşiktaş’ta artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" ifadelerini kullandı.