4 mevsim Orkide

30 yılı aşkın meslek yaşamlarında birbirinden eşsiz yazılara ve fotoğraf karelerine imza atan deneyimli gazeteciler Işık Teoman, Aykut Fırat, Engin Yavuz ve Hürol Dağdelen’in birlikte düzenledikleri “4 Mevsim” adlı resim sergisi Orkide Yağ sponsorluğunda gerçekleşiyor.

Doğanın 4 Mevsim güzelliğini yaşatan 100 fotoğraf karesinin ve gezi yazılarının yayınlandığı gazete kupürlerinin yer aldığı sergiye Konak Belediyesi, İzmir Gazeteciler Cemiyeti, Ege Orman Vakfı ile birlikte Orkide Yağ en büyük desteği sağladı.

Yılların deneyimli gazetecisi dört arkadaşın doğada geçirdikleri uzun yıllara dayanan gezi anılarının birikimini yansıtan sergi, inanılmaz güzellikteki görüntülerle ziyaretçilerden büyük övgü aldı.

Küçükbay A.Ş.Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay, Orkide Yağ’ın 2013 yılında önceden programlanmış birçok etkinliğe daha destek sağladığını belirterek “Orkide olarak içinde bulunduğumuz, geliştiğimiz Türk toplumuna karşı olan duyarlılığımızı katıldığımız, destek verdiğimiz sosyal ve kültürel projelerle her fırsatta kanıtlamaktayız. Bu sergi çok değerli gazeteci dostlarımızın uzun zamandan beri arşivlerinde biriktirdiği, doğaya olan tutkularını bizlere aktaran görsel bir şölen niteliğinde. Sergilenen eserlere gösterilen yoğun ilgi hepimizin içinde olan doğa özleminin göstergesi.

Doğa konusunda farkındalığı artıran böyle bir sergiye destek olmaktan mutluyuz” dedi. 28 Mayısa kadar Resim ve Heykel Müzesi Kültürpark Sanat Galerisi’nde açık kalacak sergi, 1 Haziran’dan itibaren günde yaklaşık on bin kişinin geçtiği Konak Metro İstasyonu’nda sergilenmeye devam edecek.