Birbirlerine yakıştılar

Fuar Ada Gazinosu muhteşem bir düğüne tanıklık etti. Yeni Asır Televizyonu'nun başarılı muhabiri Engin Kırbiç ile Ege Tv Haber Müdür Yardımcısı Gülten Özcan, İzmir basın camiasının katıldığı gecede dünyaevine girdi.

5,5 yıllık birlikteliklerini evlilikle taçlandıran Yeni Asır TV muhabiri Engin Kırbiç ile Ege TV Haber Müdür Yardımcısı Gülten Özcan rüya gibi bir düğünle dünya evine girdi. İş ortamında tanışan Engin Kırbiç ve Gülten Özcan, birlikteliklerini 12 Şubat tarihinde aile arasında gerçekleşen nişan töreniyle resmiyete döktü.

Çift, 26 Mayıs tarihinde Fuar Ada Gazinosu'nda gerçekleşen nikah ve düğün töreniyle bir ömür boyu mutluluğa evet dedi. Kokteyle başlayan gece, çiftin nikahının kıyılmasının ardından gerçekleşen düğün eğlencesiyle son buldu. Renkli görüntülerin yaşandığı geceye çiftin ailelerinin yanı sıra Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Ege TV ve Radyo Ege Genel Müdürü Mehmet Karabel, Yeni Asır TV Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Akyar, İzmir basın camiası ve çok sayıda davetli katılım gösterdi. İlk dans müziği "She" Engin Kırbiç'in nikah şahitliğini kardeşi Yusuf Kırbiç yaparken, Gülten Özcan'ın şahitliğini ise Mehmet Karabel yaptı.400 kişinin katıldığı gecede davetliler Grup Cazzada'nın müzikleriyle coştular.

Çift, ilk dansını Elvis Costello'nun "She" adlı şarkısıyla yaptı. İzmir'in sevilen solistlerinden Gökhan Yarkent ve Açelya Alan da çifti bu güzel günlerinde yalnız bırakmadı. İki genç solist, seslendirdikleri şarkılarla geceye renk kattı. Gelinin saçları Kayınvalidesi ve Kayınpederi tarafından yapıldı Rüya gibi bir törenle dünya evine giren genç çift balayı için Kıbrıs'ı ve Çeşme'yi seçti.

 

Engin Kırbiç'in damatlığı Network, Gülten Özcan'ın gelinliği ise Birsen Yıldırım imzası taşıyordu. Gelinin kına gecesi saçını kuaför olan kayınvalidesi Sara Kırbiç yaparken, düğün saçı ise kayınpederi İzmir'in tanınmış kuaförlerinden Zeynullah Kırbiç tarafından yapıldı. Tatı'dan gelin ve damada nasihat Gecede konuşma yapan Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı da, çifte bir ömür boyu mutluluk diledi. Tatı, " Kırbiç ve Özcan ailelerini tebrik ediyorum. Genç çifte mutlu bir gelecek diliyorum. Evlilik kurumunun kutsallığı çok önemli. İki arkadaşımda bunun farkına vararak bir ömür geçireceklerdir buna yürekten inanıyorum. Ailelerinin onları yetiştirdiği gibi onlarda vatana ve millete hayırlı evlatlar yetiştirsin " diye konuştu.