Pop starlar bu kalabalığı toplayamaz

İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Yıldız Fest kapsamında 30 bin İzmirli ile Bornova Aşık Veysel Açıkhava Tiyatrosu’ndaki programda buluştu. Bornova Aşık Veysel Açıkhava Tiyatrosu’ndaki Yıldız Fest’e İzmirliler büyük ilgi gösterdi. İkindi saatlerinde amfi tiyatroyu tamamen dolduran vatandaşlar, akşam saatinde başlayacak olan programı yaklaşık 1 saat kadar erkene aldırdı. Yıldız FM programcıları alkışlar arasında dinleyicileri ile bu kez sahneden yüz yüze geldi.

Yıldız FM Yönetim Kurulu Başkanı Abdülhakim Bingöl, İzmirlilerin birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını yoğun kalabalığı ile bir kez daha gösterdiğini söyledi. Ünlü İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu güvenlik önlemleri altında sahneye alınırken sahne önüne de barikatlar konuldu.

Hatipoğlu, alışılmışın dışında ayakta bir sunum gerçekleştirdi. Yoğun katılımı bir ümmetin kucaklaşması olarak değerlendiren İlahiyatçı Hatipoğlu, Hz. Muhammed (A.S.) döneminde yaşanan güzellikleri davetlilere aktardı. Hatipoğlu konuşmasının son bölümünde binlerce İzmirli ile birlikte el açarak dua etti. Hatipoğlu duasında birlik, bütünlük ve kardeşlik vurgusu yaptı.

-SAİT BÜYÜKŞEHİR DEDİ-

Programın büyük ilgi görmesi ve hazırlayanların başarısına dikkat çeken  AK Parti İzmir Milletvekili Rifat Sait, “Bizler de sizlerin vekili olarak milletin karşısında olmaktan gurur duyuyoruz, onur duyuyoruz. Allah inşallah bizleri de vefat ettiğimizde de böyle alnı temiz bir şekilde karşısına çıkarmayı nasip eylesin, İzmir büyükşehir belediyesinde de hizmet etmeyi nasip eylesin inşallah” dedi.

Bornova Belediye Başkanı Kami Sındır böylesi programlarda yayıncıların ne kadar takip edildiğinin ortaya çıktığını ifade etti.

Sedat Uçan ve Murat Anlar’ın canlı müzik eşliğindeki ezgileri, Semazen grubunun gösterisi ile davetliler unutulmaz bir gece geçirdi.

AK Parti İzmir milletvekili Rifat Sait, Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır, BBP İzmir İl Başkanı Ahmet Bereket, Bornova Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Özkan’ın yanı sıra Manisa Basın İlan İl Müdürü Kenan Tokgöz, Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) ve Bakış Kapak Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Hazırbulan, Türkiye Fırıncılar Federasyonu Genel Başkan Vekili Necdet Durmuş, Erzurumlular Federasyonu Başkanı Muzaffer Okumuş, İzmir Sivas Yiğidolar Derneği Başkanı Murat Urhan, Menderes Ak Parti kadın Kolları Başkanı ve Menderes Belediyesi Meclis üyesi Zerrin Ak, Mevsim Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Vahdet Sarıkaya, Baştaş Marketler Zinciri Başkanı Feyzi Baştaş, BİMAR Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Bitirim de etkinliğe katıldı.

Açık Hava Tiyatrosuna sığmayan vatandaşların bir kısmı tepelerden, bir kısmı ise dış alana kurulan dev ekranlardan programı izledi.