D-Smart'tan ''internet herkesin hakkı'' kampanyası

D-SMART, "İnternet Herkesin Hakkı" kampanyası başlattı. Kampanyanın tanıtımı amacıyla The Marmara Otel’de düzenlenen basın toplantısında konuşan D-Smart İcra Kurulu Başkanı Ali Güven, Türkiye’de internetle hiç tanışmamış 50 milyon insan bulunduğunu, D-Smart Net ile her evi ve köyü internetle tanıştıracaklarını anlattı.

D-Smart Operasyon Grup Başkanı Cüneyt Türel, D-Smart Pazarlama Grup Başkanı Didem Aksoy, D-Smart Satış Grup Başkanı Birol Çabadak, D-Smart Yönetim Kurulu Üyesi Fazlı Esen ve D-Smart Alternatif Satış Kanalları Direktörü Önder Ünal'ın da katıldığı toplantıda Ali Güven, dünyada internetin ilk kez kullanımının üzerinden 44 yıl, Türkiye yolculuğunun üzerinden ise tam 20 yıl geçtiğini söyledi.

Ali Güven, Türkiye’de internetle hiç tanışmamış 50 milyon insan bulunduğunu kaydetti. Tüm dünyanın global ağa yüksek bir hızla ve kolaylıkla ulaştığını vurgulayan Ali Güven, D-Smart ve D-Smart Net ile her evi ve köyü internetle tanıştıracaklarını anlattı. İnternet servis sağlayıcılığı hizmetlerine D-Smart Net adıyla devam ettikleri bir yıllık süre içinde internet hizmetlerini geliştirmek için yatırımlarını aralıksız sürdürdüklerini söyleyen Ali Güven, şöyle devam etti:

“Türkiye’de şu anda 20 milyonu sabit, 10 milyonu mobil 30 milyon internet kullanıcısı var. 2020 yılında 10 milyon hanede fiber bağlantısı olması bekleniyor. Öncü, yenilikçi yapısı ile alanında fark yaratan D-Smart’ın yanı sıra çok güçlü teknik alt yapıya sahip D-Smart Net ile de önemli potansiyeli bulunan bir pazarın içindeyiz ve her iki markamızla da hızlı büyümemizi sürdüreceğiz. İnternet ve dijital yayıncılık teknolojilerine yaptığımız yatırımlarla her geçen gün hızla büyüyen D-Smart’ın yanı sıra fiber ve ADSL bağlantılarımızla hızlı ve kaliteli internet erişimi sağlayan D-Smart Net markamız ile de -sessiz ve derinden- zirveye yükselişimiz devam ediyor.”