Göztepe'de istifa depremi sürüyor

Göztepe’de Kulüp Başkanı İmam Altınbaş ve Başkan Vekili Sabrı Sadıklar’ın ayrılmasından sonra Spor İşleri Sorumlusu İsmail Hakkı Gül de istifa ettiğini açıkladı.

Gül, Göztepe resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"2007 yılının Eylül ayında Göztepe Başkanı (Genel Müdür) olarak başladığım daha sonra Göztepe Spor Kulübü Sportif İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi olarak sürdürdüğüm görevimden ayrılıyorum. Yaklaşık 6 yıl boyunca gerek Başkan gerekse Yönetim Kurulu üyesi olarak Göztepe Spor Kulübü’ne hizmet etmekten gurur duydum. Görevde bulunduğum süre içerisinde kulübümüz; kurumsallaşma, UEFA kriterlerine uygunluk, mağazacılık, tesislerin yeniden yapılandırılması ve marka değeri açısından önemli mesafeler katetti. 2007 yılında başlattığımız kurumsallaşan kulüp anlayışımız sağlam zemine oturarak önümüzdeki yıllarda gücünü ve iradesini daha etkili biçimde göstereceğine inancım tamdır. 2007 yılından bu döneme kadar Göztepe’nin gerek idari gerekse sportif olarak elde ettiği başarılarda küçük de olsa katkımın olmasının onurunu yaşıyorum.

Göztepe gibi köklü ve büyük bir camianın bir parçası olarak Göztepe’ye hizmetlerim sonuna kadar sürecek. Çeşitli mevkilerde görev yaptığım 6 yıllık süre içersinde başta Göztepe Spor Kulübü Başkanı Sayın İmam Altınbaş olmak üzere Altınbaş ailesine, Göztepe’ye hizmet etmiş ve hala hizmet etmekte olan çalışma arkadaşlarıma, değerli Göztepe camiasına ve Türk Spor Kamuoyuna teşekkürlerimi sunarım.”