Göztepe'de yeni yapılanma

Ergin Karataş/ İmam Altınbaş’ın başkanlıktan istifasına rağmen Altınbaş Holding’in kulübü elden çıkarmayacağının açıklanması üzerine çok sayıda teknik adam, 2'inci Lig’e düşmesine rağmen Göztepe’de çalışabilmek için sıraya girdi.

Kalabileceğini açıklayan Kemal Kılıç’la yolları ayırma kararı kesinleşen sarı kırmızılı kulübe, Adanaspor’dan ayrılan Levent Eriş, Kızılcahamamspor’da sezonu bitiren Şaban Yıldırım ve Alanyaspor’un teknik direktörü Erkan Sözeri’nin gelecek sezon göreve hazır olduklarını bildirdiği öğrenildi.

Ağabeyi İmam Altınbaş’tan yetkileri devralan Hüseyin Altınbaş’ın ise teknik adamdan önce idari sistem oluşturmaya ağırlık vereceği bildirildi. Altyapı Koordinatörü Özgür Zengin’den sportif direktör olarak yararlanması gündemde olan Göztepe, teknik direktörü daha sonra seçecek.

Sözleşmesi süren 26 oyuncudan, geçen sezon faydalı olan isimler tutularak iskelet kadro korunacak. Üç sezondur İzmirspor İnciraltı Tesisleri’ni kullanan Göztepe'nin Altınordu gibi Kuşadası civarında bir yer kiralamayı planladığı bildirildi.