Bucaspor'da Efe sıkıntısı

Mustafa KÖPRÜLÜ/DHA- PTT 1'inci Lig ekibi Bucaspor'da yönetimi, alacaklarını tahsil edemediği gerekçesiyle serbest kalmak için Futbol Federasyonu'na başvuran Efe’yi elde tutabilmenin çaresini arıyor.

Bucaspor'un Süper Lig kulüplerinin gözdesi olan genç stoperi elinde tutabilmesi için cuma günü mesai bitimine kadar 400 bin TL’yi yatırması gerekiyor, 31 Mayıs'a kadar gereken parayı bulamazsa, bonservis bedelini 2 milyon TL olarak belirlenen Efe'nin, istediği kulübe bonservis bedeli olmadan gidebileceği hatırlatıldı.

Efe'nin serbest kalmasına izin vermelerinin mümkün olmadığını belirten Basın Sözcüsü Cumhur Kaynar, "Son günde de olsa, gereken meblağ yatacak. Play off telaşı nedeniyle Efe konusunu bu haftaya bıraktık. Yönetim olarak toplanıp, önümüzdeki yılın planlamasını da henüz konuşmadık. Ancak kulübün zarar görmesine izin vermeyeceğimizi herkes bilmeli" dedi.

Bucaspor yönetimi, gelecek sezonla ilgili yol haritasını belirledikten sonra ilk iş olarak teknik direktör Sait Karafırtınalar’dan transfer raporu alacak.