Sağlık Müdürlüğü çalışanlarına hizmet içi eğitim

İzmir İl Sağlık Müdürlüğü İnsan Kaynakları Şubesi çalışanları, Urla’da düzenlenen Hizmet İçi Eğitim Semineri'nde bir araya geldi.

Urla Eğitim ve Dinlenme Tesisleri’nde düzenlenen eğitime İzmir İl Sağlık Müdürü Dr. Bediha Türkyılmaz, Müdür Yardımcısı Dr. Ayhan İzzetoğlu, İnsan Kaynakları Şube Müdürü Mikail Keskin ve tüm şube çalışanları katıldı.

Personelin bilgi, beceri ve motivasyonunu artırmaya yönelik düzenlenen eğitimde İletişim, İş Yerinde Stres ile Başa Çıkma Yolları, İnsan Kaynakları Mevzuatı, Kadro Terfi, Disiplin, Atama, Yazışma Kuralları, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu, Arşiv Yönetmeliği ve Görevlendirme konularında bilgilendirme sunumları yapıldı. Ayrıca yoğun iş stresinden uzaklaşmak için İl Sağlık Müdürlüğü ve Türk Hava Kurumu’nun ortaklaşa düzenlediği Ata Maket Uçağı yapımı hakkında personele bilgi verildi.

Sağlık Müdürlüğü'nde mesai saatleri dışında maket uçak yapımıyla ilgili kurs verilmeye başlandığı belirtildi. Eğitim saatleri dışında birlikte vakit geçirme fırsatı bulan şube çalışanlarına, Urla Karantina Adası Müdürü Şaban Koçoğlu tarafından Tarihi Tahaffuzhane binası hakkında bilgi verildi.