Yan Denizli Ya Yanal

Aykut Kocaman'ın görevi sürpriz biçimde bırakmasının ardından, sarı lacivertli takımın başına geçecek yeni teknik adam ismi merak konusu oldu. Kulislerde Rıdvan Dilmen'in sportif direktörlüğe getirileceği konuşulsa da bunun zayıf bir ihtimal olduğu belirtilirken, Aziz Yıldırım'ın yerli bir teknik adamı takımın başına getirmeyi planladığı, öne çıkan adayların Ersun Yanal ile Mustafa Denizli olduğu öğrenildi.

Fenerbahçe kulübünü yakından takip eden ve güçlü istihbarat alabilmesiyle bilinen gazeteci Feridun Niğdelioğlu, Habertürk TV'de katıldığı programda, Denizli ve Yanal'ın en kuvvetli adaylar olduğunu kaydetti. Niğdelioğlu, ayrıca Fenerbahçe'nin Alper Potuk ile 15 gün önceden anlaştığını, transferi açıklamak için Galatasaray'ın bu konuda hamle yapmasının beklendiğini dile getirdi.

Spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu da Aziz Yıldırım'ın artık başkanlığı bırakması gerektiğini, kardeşi de dahil yanında kimsenin kalmadığını söyledi.

-KOCAMAN KONUŞTU-

Aykut Kocaman da istifadan sonra ilk kez konuştu. Kocaman, "Hiç kimseye bir kırgınlığım yok. Kimseyle bir sorun yaşamadım. Sadece çok yoruldum ve nefes almak istiyorum. Yüksek maliyetli oyuncu transferi yüzünden istifa ettiğim kesinlikle yalan. Öyle bir durum yaşanmadı. Bugüne kadar Fenerbahçe kulübünde özveriyle çalıştım ve futbol ikliminden dolayı birçok olumsuz durumla ben ve kulübüm karşı karşıya kaldı. Buna rağmen önemli işler yaptık. Bu kararım bir nöbet değişimidir. Fenerbahçe kulübü ve camiasına çok teşekkür ediyorum'' dedi.