İzmir'de Galatasaray otobüsüne taş

Kadir ÖZEN /DHA - İzmir'de, Pınar Karşıyaka ile karşılaşacak olan Galatasaray Medical Park takımının antereman dönüşü içinde bulunduğu otobüse taş atıldı. Aracın ön camında çatlak oluşurken, otobüs şoförünün yaralandığı belirtildi.

Karşıyaka Arena Salonu'nda yarınki karşılaşma için son hazırlıklarını tamamlayan Galatasaray Medical Park takımı, kalacağı İnciraltı'ndaki Crowe Plaza'ya doğru otobüs ile yola çıktı. Polis eskontunyla çevreyolundan Balçova yönüne giden takım otobüsüne, bugün saat 21.00 sıralarında, Otokent Kavşağı'nda, iddiaya göre yaşı küçük çocuklar tarafından taş atıldı. Taşın isabet ettiği otobüsün ön camının çatladığı, şoförün de hafif yaralandığı öğrenildi.

ATAMAN TWİTTER'DA YAZDI

Takım Koçu Ergin Ataman da twitter'da yayınlıdığı mesajında "İşte Türk sporunun hali! Otobanda 20 polis otosu eşliğinde taşlı saldırıya uğradık. Otobüs şoförü yaralandı!" diye yazdı.

İki takım arasında oynanacak olan Play-Off Yarı Final müsabakalarında misafir seyirci alınmayacağı yönünde protokol imzalanmış, İzmir İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamayla da konu kamuoyuna duyrulmuştu.

Bir süre önce Karşıyaka Çarşı'da Galatasaray Store açılması gerginliğe yol açmıştı.