Otobüse taş tansiyonu yükseltti

Beko Basketbol Ligi Play Off yarı finalinde bu akşam saat 20.00'de Karşıyaka Arena'da Pınar Karşıyaka ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Seride 2-0 önde olan konuk takım kazanması halinde finale çıkacak. Pınar Karşıyaka kazanırsa seri uzayacak. Ancak bu müsabaka öncesi dün akşam antrenman dönüşü Galatasaray kafilesinin otobüsüne taş atılması ortalığı karıştırdı.

Galatasaray Medical Park Başantrenörü Ergin Ataman, twetter hesabından olayı duyurdu ve şoförün yaralandığını bildirdi.

Karşıyakalı taraftarlar, otobüsün içine taş konularak fotoğraf çekilmesine ve şoförün yaralandığı iddiasına sosyal medyada ironik ifadelerle tepki gösterdiler.

Çatlayan camdan, aracın içine taşın nasıl girdiğini soran Karşıyakalı taraftarlar, ''Bilim adamları fizik kurallarını alt üst eden bu durumu araştırıyor'' biçiminde tepkilerine dile getirdi. Şoförün yaralandığı iddiası ise ''Ergin hocam burası İngiltere değil, direksiyon sol tarafta'' biçiminde karşılık buldu.

Galatasaraylı taraftarlar ise ''Attığınız taşlar üçlük olarak size dönecek'' diyerek, hakaret ve küfür içeren ifadelerle Karşıyakalılara karşılık verdi.

Yapılan anlaşma gereği salona Galatasaray taraftarı gelmeyecek olsa da bu gerginliğin müsabakaya yansımaması için çaba harcanırken,  son dönemde spor karşılaşmaları sırasında ya da sonrasında meydana gelen üzücü olaylara bir yenisinin eklenmemesi için herkesin sağduyu ile soğukkanlı biçimde hareket etmesi ve tedbirlerin üst düzeyde alınması gerekiyor.