Bucaspor'da Batdal veda etti

Mustafa KÖPRÜLÜ/DHA- Süper Lig şansını play off maçlarında kaybeden Bucaspor’da, yönetimin hafta başı görüştüğü Zafer, Mehmet Batdal ve Erkan üçlüsünden santrfor Mehmet Batdal’ın, gelecek sezon da sarı lacivertli kulüpte kalmak konusunda olumsuz konuştuğu bildirildi.

Galatasaray’dan kiralık gelen, bugün itibariyle sarı kırmızılılarla da mukavelesi bittiği için serbest kalan santrforun, "Bucaspor benim yuvam. Kalıp, Süper Lig’e çıkarmak için yine savaşırım. Ancak zaman su gibi akıyor. Yaşım 30’lara gelmeden iyi kontratlar yapma şansım var. Gelecek yıl şansımı başka yerde deneyeceğim" dediği öğrenildi.

Mehmet Batdal gibi sözleşmesi biten bir diğer Zafer’in ise, yönetimin yaklaşan kongrede göreve devam etmesi durumunda kalmakta sorun çıkarmayacağını bildirdiği vurgulandı. Mukavelesi süren Erkan’la ilgili en ufak sorun bulunmadığı da belirtildi. Mevcut kadroya 2 milyon TL borcu bulunan Bucaspor yönetimi ise bu futbolculara, kaleci Ömer ve Efe’nin satışından gelecek kaynakla alacakları kapatma sözü verirken, gelecek sezon Teknik direktör Sait Karafırtınalar yönetiminde, sağlıklı kadro yapısının korunacağını dile getirdi.