Yılmaz Vural geyikleri

Aykut Kocaman'ın ayrılığının ardından Yılmaz Vural'dan ilginç açıklamalar geldi. Almanya'da bulunan Yılmaz Vural,Radyospor'a açıklamalarda bulundu.

Elazığspor'daki görevinden istifa eden Yılmaz Vural şöyle konuştu:

"Her şeyden önce çok üzüldüm Aykut kardeşimin ayrılığına. Kendisi benim hemşehrim. Son derece başarılı olmuştu. Bana gelince, eğer Fenerbahçe benimle çalışmak isterse çok mutlu olurum. Benim rüyamdır Fenerbahçe'de çalışmak. Fenerbahçe'yi iyi temsil edeceğimi düşünüyorum. Daha önce 3 defa Fenerbahçe'den teklif aldım. Bir tanesi Ali Şen başkanın dönemindeydi. Akşam anlaşma sağlandı, sonrasında bir takım sorunlar çıktı. Galatasaray'da da Ergun (Gürsoy) ağabey beni istemişti. Hagi'nin Kayseri'de 'hırsız' diye bağırdığı dönem; ama olmadı. Türkiye'de en çok resmi maça çıkmış teknik direktör olarak, büyük takımda başarılı olacağıma inanıyorum. Antrenör yeteneklerimi göstermek bakımından büyük bir imkân. Olursa Fenerbahçe'yi iyi temsil ederim. İyi noktalara taşırım. Fenerbahçe'de başarı için şartlar hazır'' dedi. 

Sosyal medyada da birçok Fenerbahçeli taraftar Yılmaz Vural'ın takımın başına geçmesini istedikleri ifade etti.''Yerli hoca gelecekse Ersun Yanal değil, Yılmaz Vural gelsin'' diyen taraftarların yanında mizah yeteneğini konuşturanlar da çıktı.