Altınordulu minik fanatikler

Altınordu'nun slogan haline getirdiği “İyi birey iyi vatandaş, iyi futbolcu” ilkesinin harekete geçirdiği Bayraklı’daki Piyale Ortaokulu öğrencileri, Sosyal Bilgiler Öğretmeni Aytekin Çelik etrafında birleşerek Altınordu Fan Kulüp’ü kurdular.

Kısa sürede sayıları 25’i bulan; kendilerine özel tişörtler yaptıran, okula Altınordu bayrakları asan, öğretmenleri eşliğinde maçlara giden genç fanatikler, sınıflar arası düzenledikleri futbol turnuvasına da kırmızı-lacivert formalarıyla çıkarak sevgilerini her yere taşıdılar. Altınordu da çocukların bu emeğini karşılıksız bırakmayarak turnuvanın final maçında dereceye girenlere kupa ve madalya verirken, Bayraklı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mesut Uğurlu, Okul Müdürü Hüsnü Dinçer ve Sosyal Bilgiler Öğretmeni Aytekin Çelik’e de birer plaket takdim etti.

Final maçlarını AFA Direktör Yardımcısı Çağlar Volga, Etkinlik Yönetmeni Elif Savut, İdari İşler Personeli Özlem Satenli de takip ederek Altınordu Futbol Okulları’nın tanıtımını yaptılar. Organizasyonu Bayraklı İlçe Milli Milli Eğitim Şube müdürlerinden Şerif Ağaoğlu da izledi.