Denizlispor'da son karar: Özcan Bizati

PTT 1'inci Lig’de son dört haftaya düşme korkusuyla giren Denizlispor, Karşıyaka yenilgisinin ardından ayrılan Selahattin Dervent’in yerine Özcan Bizati’yi göreve getirdi.

Yeşil siyahlı takımın teknik direktör seçimi sürecinde yaşananlar ise camianın başını döndürdü. Denizlispor, ilk temasa geçtiği eski Beşiktaşlı Tayfur Havutçu’dan "1'inci Lig’i tanımıyorum, faydalı olamam" yanıtını aldı.

Bunun üzerine Çaykur Rizespor’da Mustafa Denizli’nin yardımcılığını yapan Yusuf Şimşek’in kapısı çalındı. Ancak Şimşek’i de Mustafa Denizli’nin bırakmadığı iddia edildi. Böylece Dehizlispor, gözünü Erhan Altın’a çevirdi. Erhan Altın’la her konuda anlaşma sağlandığı duyuruldu.

Ancak son anda tecrübeli teknik direktörün 100 bin TL peşinat, kümede kalınması durumunda da 200 bin TL prim istemesi üzerine anlaşma suya düştü.

Yönetim dün akşam saatlerinde bu kez Hüsnü Özkara’yla el sıkışıldığını açıkladı.

Ancak gece yarısı Hüsnü Özkara  ile de anlaşma bozuldu.

Denizlispor, son olarak bu sabah temasa geçtiği Özcan Bizati’yle sezon sonuna kadar anlaşıp, yılan hikayesine dönen arayışı sonlandırdı. Takım kümede kalırsa Özcan Bizati'yle gelecek yıl da devam edileceği belirtildi.