Göztepe, Özköylü'yü ikna edemedi

Ergin KARATAŞ/DHA-

Yeni başkan ve futbol direktörünü belirledikten sonra teknik direktör arayışına geçen Göztepe’nin teklif götürdüğü Osman Özköylü, önceliğinin Süper Lig olduğunu bildirdi. Kayseri Erciyesspor’u 1'inci Lig’de şampiyon yapan Özköylü, Süper Lig’den kulüp bulamaması halinde teklifi düşünebileceğini söyledi. Teknik direktör sorununu hafta içinde çözmek istediklerini söyleyen Futbol Direktörü Zengin, "Hocamız belli olduktan sonra transfere başlayacağız. Listemiz hazır" diye konuştu.

Bu arada yönetim, taraftarın tepki gösterdiği Levent Eriş’in ismini askıya aldı. Yabancılar Tum, Weeks ve Paulinho, ile sözleşmeleri sona eren Ali Bilgin, Gökhan, Mehmet ve Hakan’ın ayrılmasından sonra ellerinde 6’sı genç 24 oyncu kaldığını belirten Zengin, "Bu oyuncuların bazıları ayrılacak. Kalanlarla iskelet kurulacak. Kadro kalitemiz ligin üzerinde olacak. Hedefimiz ekip çalışmasına uygun, egosu yüksek olmayan, felsefesini sahaya yansıtacak, kaliteli kadroyu kaldırabilecek ve gençlere şans verecek bir teknik direktörle anlaşmak" diye konuştu. Göztepe'de altyapının başına geçecek Yüksel Can yarın sözleşme imzalayacak.

GÖRÜŞME ODASINA

Göztepe'nin yeni başkanı Hüseyin Altınbaş ile Futbol Direktörü Özgür Zengin, tatile gitmeyip İzmir’de kalan 12 futbolcuyla bir görüşme yaptı. Görüşmede oyunculara yeni yönetim prensipleri anlatıldı, başarısızlığın nedenleri, kulübün sağladığı fiziki şartlarla ilgili sıkıntıları olup olmadığı soruldu. Toplantıda ayrılmak istediğini belirten futbolcu çıkmadı. Taraftar derneklerinin temsilcileriyle de görüşen Başkan Altınbaş, sorunları dinledi, özeleştiri yaparak kendilerini geliştirmelerini istedi.