Bülent Zeren karar aşamasında

Karşıyaka'da başkan adaylığını açıklamaya hazırlanırken, Onursal Başkan Selçuk Yaşar adına Özer Kırca'dan gelen telefonla geri adım atan Bülent Zeren, Cihan Büyükoral’ın çekildiğini açıklamasının ardından, kara vermek için kurmaylarıyla durum değerlendirmesi yapıyor.

Onursal Başkan Yaşar'ın aday olmasını istediği Zeren, ikinci kez şok yaşamak istemediği için tüm şartları gözden geçirdikten sonra karar vermek istiyor. Diğer yandan liste çalışmalarını sürdüren, demokratik hakkını kullanıp seçime gireceğini belirten Mutlu Altuğ, "Bülent Zeren’in ekibinde yer aldığı iddia edilen isimlerle bir araya gelmem. Ama Zeren’e de kapımız her zaman açık. İsterse bizim listede onursal başkan olarak görev yapabilir. Dinamik, kaynak yaratabilecek, vizyonlu bir ekiple göreve talibim" dedi.

Mutlu Altuğ, teknik kadrolarda istikrardan yana olduğunu belirterek "Hem basketbolda hem de futbolda başarılı olan teknik adamlarımızla yola devam etmek isteriz" dedi. Yeşil kırmızılı cepheden gelen mesajlar üzerine Orduspor’la anlaşmaktan vazgeçen Cihat Arslan ise gelişmeleri bekliyor.