Kiraz 1. Amatöre yükseldi

2. Amatör Lig play-off maçında Çiğli Balatçıkspor’u 10-1 yenen Kiraz 1 Eylülspor, 1. Amatör Lig’e yükseldi. Şirinyer’deki maç gol sağanağı şeklinde geçti.

2. Amatör Lig’de gruplarını ikinci sırada bitiren 10 ekibin birbiriyle karşılaştığı play-off maçları Cumartesi günü ve dün oynandı. Cumartesi günü Şirinyer sahasında Kiraz 1 Eylülspor, Balatçıkspor ile karşı karşıya geldi. Rakibine karşı baştan sona baskılı bir oyun sergileyen Kiraz 1 Eylülspor, sahadan 10-1 üstün ayrıldı. Rahat geçen maç sonunda Kirazlı oyuncular büyük sevinç yaşadı.

Geçen sezon 1. Amatör Lig’e veda eden Kiraz 1 Eylülspor, bir sezonluk aranın ardından yeniden bu lige yükselmeyi başardı. 2. Amatör Lig 9. Grup'ta şampiyon olan Ödemiş Gençlikspor’un ardından, Kiraz 1 Eylülspor da bir üst lige yükselerek Küçük Menderes havzasının 1. Amatör Lig’deki 6. ekibi oldu. Kiraz 1 Eylülspor yöneticisi Ümit Sayan, “Hedefimize ulaştığımız için çok mutluyuz. Takımımız üzerine düşeni layığıyla yaptı. Farklı galibiyet ile şampiyonluğumuzu perçinledik. Gelecek sezon yeniden 1. Amatör’de en iyi şekilde ilçemizi temsil edeceğiz. Bize destek veren herkese teşekkür ediyoruz” şelklinde konuştu.