Kenan Aksoy: İZSİAD'ın hizmetkarıyız

İzmir Sanayiciler ve İş Adamları Derneği (İZSİAD) 5 Haziran 2013 Çarşamba günü Olağanüstü Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirecek. İZSİAD üyelerinin büyük desteğini alan dernek Danışma Kurulu Üyesi Kenan Aksoy ve ekibi üye işadamlarına  bir çağırı yaptı.

Aksoy, “Seçim makam kapma yarışı değil, üyelerimize ve ülkemize hizmet yolunda bayrak yarışıdır. Makamlar gelip geçicidir ”dedi.

Danışma Kurulu Üyesi Kenan Aksoy İZSİAD camiasına bir çağırı yaptı. İZSİAD üyelerinin emanet edeceği makamın hizmet aracı olarak değerlendirilmesi gerektiğini vurgulayan Aksoy, “Elbette her seçim sürecinde rekabet olur, yarış olur. Ama şunu aklımızdan çıkarmayalım. İZSİAD seçimi makam kapma yarışı değil, camiamıza ve ülkemize hizmet yolunda bayrak yarışıdır. Makamlar gelip geçicidir. Türk özel sektörünün aslî temsilcileri olacak, sorunlar karşısında fikir üretip, projeye dönüştürerek somut adımlar atan,yaklaşımlar sergileyecek bir yönetim seçilecek. Ben ve arkadaşlarım İZSİAD Üyelerimizin hizmetkârıyız, görev almaya hazırız ”dedi.

İZSİAD Üyesi olmanın ağır sorumlulukları olduğunu belirten Aksoy, “ İnsanlara faydalı olabiliyorsak, bir kişiye iş ve aş sağlayabiliyorsak, yapmış olduğumuz müdahalelerle bir kişinin dükkanını, tezgahını açık tutabiliyorsak ne mutlu bize. İzmir’in ekonomisi, İZSİAD üyelerimizle büyüktür. Ege Bölgesi ekonomisi bizim üyelerimizle daha güçlüdür. Türkiye ekonomisi bizimle birlikte,uluslarası arenada daha rekabetçi ve hakettiği yerde olacaktır. Bu süreçte üyelerinden alacağı güçle yeni yönetimimiz İZSİAD’ı temsil edecektir. Bu farkındalıkla üyelerimiz, vereceği emanet makam için her zamankinden daha seçici olacaktır. Seçimde oy kullanmak için mutlak Genel Kurulda olacaktır ’şeklinde konuştu. İzmir’in kalkınmasına, markalaşmasına emek veren, fikir üreten bir İZSİAD’ı ortaya koyacaklarını vurgulayan Kenan Aksoy, “Ülkemizin geleceğine yatırım yapan, ihracat yapan, istihdam sağlayan camiamızdan,İZSİAD’ın bayrağını,kendilerine en iyi hizmeti verebilmek için istiyoruz. Makamlar ve mevkiler gelip geçicidir,kalıcı olan üyelerimiz ve derneğimizdir. Tek sermayeleri cesaretleri olan,iş hayatına atılıp mücadele eden,başarılı genç girişimcilerimizle, hem ailelerini ayakta tutan, hem de bereketli elleriyle iş hayatında yükselen kadın girişimcilerimizle birlikte,başarılı çalışmalara imza atacağız. Kibre, şımarıklığa, gurura, tepeden bakmaya, rehavete sevk edecek bir başarı olmayacak. Tam tersine biz çalışarak, inanarak, üyelerimize güvenerek,bu yolda birlikte bir başarıyı ortaya koyacağız”sözlerine açıklamasında yer verdi.

İZSİAD Danışma Kurulu Üyesi ve Başkan Adayı Kenan Aksoy “ İZSİAD değerlerine, kültürüne ve geleneğine sahip çıkalım. İZSİAD’da sevgi,güven ortamı,dostluk ve işbirliğimizi yeniden yeşertelim. İZSİAD ve üyelerimizi geleceğe hep birlikte taşıyalım” çağrısı ile üyeleri Genel Kurul Toplantısına davet etti.