Kocaoğlu'ndan Valiye ziyaret

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir’in yeni Valisi Mustafa Toprak’ı makamında ziyaret ederek, “hoş geldiniz” dedi.

Vali Toprak ve Başkan Kocaoğlu, uyum içinde çalışarak kenti daha da ileriye götürme mesajı verdi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 31 Mayıs Cuma günü İzmir’e gelerek görevine başlayan Vali Mustafa Toprak’ı makamında ziyaret ederek, “hayırlı olsun” dileklerini iletti.

Başkan Kocaoğlu, “Sayın Vali’nin direktifleri doğrultusunda kentimizi birlikte yöneteceğiz ve hep beraber katkı koyacağız. Kent insanını mutlu etmek için çaba göstereceğiz” dedi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na teşekkür eden Vali Mustafa Toprak ise “Diyarbakır’a ziyaretinizde, ‘Sizi almaya geldik’ demiştiniz. Bu sefer kendim geldim” şeklinde konuştu.

İzmir’de olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Toprak, şunları söyledi: “Bu güzel kentte, tüm sektörlerde belli noktaya gelmiş İzmir’e, İzmir’in güzel insanlarına hep birlikte hizmet verecek olmaktan dolayı bahtiyarım. Böylesine güzel ortamda şehri mevcut durumdan daha da ileriye götürecek şekilde, başta yerel otoritelerimiz olmak üzere tüm dinamiklerimizle bu güzel çalışmaları hep birlikte yapacağız. Bir uyum ve koordinasyon içinde bunları gerçekleştireceğiz.” 12 Haziran’da, Paris’te EXPO sunumu yapacaklarını da hatırlatan İzmir Valisi Mustafa Toprak, “Bu şehirde birlikte çalışmanın heyecanını ve gururunu hep birlikte yaşayacağız” dedi.