Konak Belediyesi ve Göztepe el ele

Kuruluşunun 88’inci yıldönümünü kutlamaya hazırlanan GözGöz taraftarı Hakan Tartan’la moral buldu.

Efsane kadrosu ve uluslararası başarılarıyla İzmir tarihine adını gururla yazdıran Göztepe Spor Kulübü, yeniden dirilişinin ilk adımını Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’la attı. Göztepe A.Ş’nin yeni Başkanı Hüseyin Altınbaş’ın Başkan Tartan’ a ziyaretinde geçmişe sünger çekerek başarıya yelken açılacağının mesajı verildi.

Güzelyalı Fuat Göztepe Parkı’ndaki yenileme çalışmalarının Göztepe’nin efsane kadrosunun gurur tablosuyla taçlanacağını hatırlatan Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, sarı kırmızılı taraftara moral verdi. Türkiye’de ilk defa bir yerel yönetimin uluslararası başarı kazanmış bir takıma manevi borcunu ödediğini belirten Başkan Tartan, GözGöz’ün kadın taraftarlarını da desteğe çağırarak şunları söyledi:

“Göztepe bu sene hak etmediği bir sonuçla karşı karşıya kaldı. Yeni yönetim iyi niyetli bir çaba gösteriyor. Amaç tekrar PTT 1. Lig’e oradan da Bank Asya Süper Lig’e çıkmak. Geçmişe bir sünger çekiyoruz ve bu anlamda da ilk adımı biz atıyoruz. Göztepe yönetimi, oyuncular, taraftarlar, hep birlikte yüreğimizi ortaya koyacağız. Artık başarısızlık defteri kapanıyor. Efsane Göztepe’yi yeniden yükselteceğiz. Ama şiddete başvurmadan, sağduyuyla ve kadın taraftarları da daha fazla sahalarda görerek.” Göztepe A.Ş Başkanı Hüseyin Altınbaş da Başkan Tartan’a teşekkürlerini şu sözlerle iletti:

“Başkanımız Hakan Tartan’a bugüne kadar yanımızda olduğu ve bundan sonra da destek vermeye devam edeceği için teşekkür ediyoruz. Hep beraber Göztepe’yi hak ettiği yere taşıyacağız. Başkanımızın manevi desteği, onun bizim yanımızda olması gerçekten çok önemli. Artık geçmişi kapatıyoruz ve hep birlikte başarıya koşuyoruz.” Güzelyalı Fuat Göztepe Parkı’na yerleştirilecek dev rölyefte Göztepe’nin efsane kadrosundan Ali Artuner-(Küçük) Mehmet Işıkal-Çağlayan Derebaşı-Hüseyin Yazıcı-(Büyük) Mehmet Aydın- Nevzat GüzelırmakErtan Öznur-Nihat Yayöz- Buldozer lakaplı Fevzi Zemzem-Gürsel Aksel- Bombacı lakaplı Halil Kiraz ve antrenör Adnan Süvari’nin kabartma figürleri yer alacak.