KSK yeni başkanını seçiyor

Karşıyaka Spor Kulübü’nün yarın yapılacak genel kurul öncesi, Cihan Büyükoral ve Bülent Zeren aday olmayacağını açıklarken, kongrede Mutlu Altuğ ile Fatih Diniz’in çekişmesi yaşanacak.

Ortak hareket ettiği Bülent Zeren’in adaylıktan çekilmesinin ardından tek başına devam kararı alan Fatih Diniz, camianın iki önemli isminden gelen destekle moral buldu. İsmi camiada uzun süre başkanlık için geçen Nazım Torbaoğlu, listeye Diniz’in ısrarıyla girmeyi kabul etti. Nazım Torbaoğlu, geçen kongrede Büyükoral’la yarışan Azat Yeşil’i de yönetimde yer alması için ikna etti.

Diniz’in listesinde bu iki ismin yanı sıra Gökhan Şensan, Mustafa Taşova, Mehmet Yaya, Avni Yelkenbiçer, Umut Demir, Serkan Çağatay, Şeref Tufanyazıcı, Barbaros Dökel, Tamer Ustaoğlu, Haydar İnanç, Koral Kalpaklıoğlu, Mustafa Başman, Mustafa Özçakar, Korhan Yetiş ve Dilek Böke yer alıyor.

ALTUĞ, BELEDİYE VE DİVAN KURULU KANADIYLA GÖRÜŞTÜ

Listesindeki ilk isimlerin Metin Yıldırım, Mehmet Baral, Mehmet Gültekin, Osman Kırkpınar, Cengiz Bakır, Zeynel Abidin Poyraz, Cem Karagözlü olduğunu açıklayan Mutlu Altuğ ise dün belediye kanadıyla görüşüp destek istedi ve Divan Kurulu’na da projelerini anlattı. Eski yönetimden Güçlü Aydoğdu, Murat Polat, Ali Arpacıoğlu, Hüsnü Boztepe ile Alp Bolevin’in Altuğ’un listesinde yer alması beklenirken, Ali Erten’in görev almayacağı belirtildi.