İzmirgaz Çevre Haftası'nı çiçekle kutladı

İzmirgaz, Dünya Çevre Haftası ve Çevre Günü etkinlikleri çerçevesinde geleneksel hale getirdiği çiçek dağıtım organizasyonunu bu yıl gerçekleştirdi. 

Alsancak Sevgi Yolu’nda gerçekleştirilen kutlamada İzmirliler, çevre haftasına özel olarak hazırlanan saksıda menekşelere yoğun ilgi gösterdi. Özellikle bayanların ilgi gösterdiği etkinlikte yüzlerce çiçek İzmirlilerle dağıtıldı. Doğalgazın çevreci olma özelliği ile ön plana çıktığını belirten İzmirgaz Genel Müdürü H. Burçin Yandımata, “Her yıl olduğu gibi bu sene de çeşitli etkinliklerle İzmirlilerin Dünya Çevre günü ve Çevre Haftası’nı kutluyoruz. Herkesin kolaylıkla bakabileceği şekilde tasarlanan çiçeklerimizle vatandaşlarımızın ev iş yerlerindeki yeşil rengi attırmaya çalışıyoruz. Çevreye yönelik olarak yıl içerisinde çok sayıda projeyi hayata geçiriyoruz.

Her yıl diktiğimiz binlerce fidan ile İzmir’in yeşil örtüsünü, düzenlediğimiz çevre gezileri, okullarda gösterime sunduğumuz çevre konulu tiyatro ve okullar arası çevre konulu resim yarışmalarıyla çevre bilincinin arttırmaya çalışıyoruz. Bugün burada düzenlediğimiz etkinlikle hem İzmirliler bir araya gelme, hem de çiçek hediye ederek bu güzel haftayı kutlama, paylaşma şansını yakaladık.

Şirketim adına tüm İzmirlilerin çevre günü ve çevre haftasının kutluyorum” dedi. İzmirgaz’ın kurduğu stanttan çiçek alan vatandalar ise, doğalgaz kullanımının yaygınlaşmasıyla birlikte İzmir’in daha temiz bir havaya kavuşacağını, böyle güzel bir haftayı düzenlenen etkinlikle İzmirlilerle birlikte kutladıkları için İzmirgaz’a teşekkür ettiklerini belirttiler.