Plaj Hentbolcüleri Fethiye'de

Muğla'nın Fethiye İlçesi'ne gelen Türkiye Plaj Hentbol Kadın ve Erkek Milli takımları, 7-14 Temmuz tarihleri arasında Danimarka'da yapılacak Avrupa Plaj Hentbolu Şampiyonası hazırlıkları için kampa girdi. Ölüdeniz Beldesi'nde baş antrenör Orhan İlerisoy yönetiminde kampa giren 26 kişilik Kadın ve Erkek Milli takımları çalışmalara başladı.

Belcekız Plajı'nda günde iki antrenman yaparak hazırlık yapacak olan milli takımlar, kampın ilk antrenmanında pas ve şut çalışması yaptı. Danimarka'da yapılacak Avrupa Plaj Hentbolu Şampiyonası hazırlıkları için Fethiye'de kampa girdiklerini belirten Orhan İlerisoy, kampın 11 Haziran'a kadar devam edeceğini söyledi. Genç Milli Takımı'nda 11-16 Haziran tarihleri arasında Ölüdeniz'de kamp yapacağını kaydeden İlerisoy, "Burası bizim için çok doğru bir seçim oldu.

Hem gençlerde hem de büyüklerde Avrupa Şampiyonu olmak istiyoruz" dedi. Plaj Hentbol Kadın Milli Takım sporcusu Güneş Atabay ise "Çok sıkı çalışmamız gerektiğini biliyoruz. Sabah ve akşam 1,5 saatlik antrenmanlarımız var. Şu ana kadar her şey mükemmel. Belcekız Plajı plaj hentbolu için çok uygun" diye konuştu. 7-14 Temmuz tarihlerinde Danimarka'da yapılacak Avrupa Plaj Hentbol Şampiyonası'na hazırlanan plaj hentbol milli takımları, Fethiye'deki kampın ardından Antalya'nın Alanya İlçesi'nde kampa girecek.