Transferlerde son durum

 İki ezeli rakip de transferde hareketli günler yaşıyor.

SNEIJDER GİDİYOR

Galatasaray’ın Hollandalı yıldız oyuncusu Wesley Sneijder, İngiltere’ye gitmek istiyor. Chelsea’nin başına geçen Jose Mourinho’nun, eski oyuncusu Wesley Sneijder’i Londra kulübüne imza atmaya ikna ettiği öğrenildi. Sarı-kırmızılılarla 3 yıl daha mukavelesi bulunan 29 yaşındaki Sneijder’in Chelsea’ya gitmesine kesin gözüyle bakılıyor. Sözleşmesinde “15 milyon avroya serbest kalır” maddesi yer alan Sneijder için ortak bir rakamda anlaşıldığı belirtiliyor.

GALATASARAY YILDIZINA KAVUŞUYOR

Sarı kırmızılı takım, defansta yaşadığı sıkıntıyı bitirmek için rotayı tekrar Brezilya’ya çevirdi. Galatasaray, geçen sezondan beri peşinden koştuğu Carlinhos ile görüşmelerden olumlu ayrıldı. Taraflar anlaşmaya çok yaklaştı. 26 yaşındaki sambacı, sol kanatta hücuma verdiği destek kadar iyi bir savunmacı olarak da dikkat çekti. Carlinhos transferi gerçekleştiği taktirde sol bek açığını kapatacak olan Galatasaray, yıllık ücreti 3 milyon avro olan Riera’ya da ’kendine takım bul’ diyecek.

FENERBAHÇE MUTLU SONU YAKLAŞTI

Fenerbahçe uzun süredir ilgilendiği Younnes Belhanda transferinde mutlu sona yaklaştı. İtalyan basını, Montpellier Başkanı Louis Nicollin’in İngiliz ekiplerinden beklediği teklifleri alamaması nedeniyle pes ettiğini ve sarı lacivertli ekibin Belhanda transferinde mutlu sona yakın olduğunu yazdı. Öte yandan, Benfica’nın yıldız oyuncusu Oscar Cardozo için tüm imkanların seferber edildiği, Paraguaylı oyuncunun transferinin tamamlanması için büyük çaba sarf edildiği öğrenildi.