Polisle fuhuş pazarlığı

Trabzon’da, polisin Çömlekçi Mahallesi’nde yaptığı operasyonda, 8 kadın ile bu kadınları fuhşa teşvik ve aracılık yapmak suçundan 5 şüpheli hakkında yasal işlem yapıldı. Şüphelilerden 3 kişinin firarda olduğu belirtildi.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Masası ekipleri, saat 01.30 sıralarında Trabzon 2. Sulh Mahkemesi’nden alınan arama kararı doğrultusunda bazı otel ve evlerde arama yapmak istedi. Sivil giyimli bir polis memuru, otelin mesul müdürüne otel ücretini sormasının ardından polis memuru da “bu paranın içinde beraber olacağım kadının ücreti var mı?” diye sordu.

Mesul müdür polis memuruna, “Sen yukarı çık biz kadını göndeririz, parayı da gelen kadına verirsin” diye cevap vermesinin ardından fuhuş için pazarlık yapıldı. Bu esnada kapı önünde bekleyen polis ekiplerinin kapı zilini çalması üzerine otelin üst katlarında alarm şeklinde başka bir zil çaldığı belirlendi.

Polis ekipleri, otelde yaptıkları aramada bir miktar kubar esrar ile 7 prezervatif bulurken otelin değişik odalarında yaptıkları kontrollerde yabancı uyruklu 8 bayanı yarı çıplak vaziyette buldu. Bayanlar ifadelerinde Türkiye’ye kaçak olarak girdiklerini otelde fuhuş yapma amaçlı bulunduklarını belirtti. Bayanlar daha sonra sınır dışı edilmek üzere Yabancılar Şube Müdürlüğü’ne teslim edildi Olayla ilgili 5 şüpheliden 2’si ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Üç şüphelinin firarda olduğu öğrenildi.