Urkay: Ustalık dönemim başlayacak

Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay, 17 Haziran’daki kongrede güven tazeleyip yola devam etmesi durumunda ikinci döneminin farklı olacağını söyledi.

Uzun yıllar amatör bir kulüpte başkanlık yaptığını, ilk kez profesyonel bir kulüpte görev aldığını söyleyen Başkan Urkay, "Geçen sezon kriz yönetimi, yeniden yapılanma, mali disiplin derken, sportif başarıya odaklanamadık. Bu sezon farklı olacak. Artık benim için de ustalık dönemi başlayacak'' dedi.

Urkay, 17 Haziran’daki genel kurulda çoğunluğun sağlanmasını beklemediğini, büyük olasılıkla seçimin 25 Haziran’da yapılacağını belirterek, "Büyük sürpriz olmazsa, ayrılacak arkadaşların yerine takviyeler yapıp, güçlü bir ekiple yola devam edeceğiz" diye konuştu.

Bu arada Denizlispor'un transfer listesinde yer alan Ankaragücü’nden Timur Bayram Özgöz’ün Medical Park Antalyaspor ile anlaştığı öğrenildi. Medical Park Antalyaspor’da yönetimin istifa etmesinin ardından anlaşmanın askıya alındığı, Timur’dan vazgeçilmesi durumunda Denizlispor’un devreye gireceği belirtildi.