Kefen parası başucuna bırakılmış

Taylan YILDIRIM/DHA - İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde, evinde tabancayla başından vurulan Fatma İkibaş'ın baş ucunda kefen parası diye bırakılan notun yanında 400 lira bulunduğu ortaya çıktı.

Görgü tanıklarının evden en son çıktığını söyledikleri, İkibaş'ın yaklaşık 5 yıl önce evlendiği kocası 59 yaşındaki İbrahim İkibaş'ı cinayetle ilgili aramaya başladı. Evdeki incelemeler sırasında, Fatma İkibaş'ın cesedinin başucunda, emekli olan İbrahim İkibaş'ın yazdığı sanılan, 'Kefen parası' notu ve 400 lira bulundu.

 

Daha önce iki evlilik daha yapan ve eşlerinden birini de bıçakla yaraladığı belirtilen İbrahim İkibaş'ın, bankalara borçlarını ödemek için 2 yıl önce satın aldıkları evi sattığı, ancak müşterek tapu olan evlerinin parasından Fatma İkibaş'a düşen payı vermediği için sık sık tartıştıkları öğrenildi.

Fatma İkibaş'ın cesedi, İzmir adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından, Menderes İlçesi Oğlananası Mahallesi'nde toprağa verildi. Olayın ardından kayıplara karışan İbrahim İkibaş'ın yakalanması için polisin çalışmalarının sürdüğü bildirildi.