Altay'da kongre kazanı kaynıyor

Mustafa KÖPRÜLÜ/ Olağanüstü genel kurul tarihini 22-29 Haziran olarak belirleyen Altay’da adaylar arasında gösterilen iki isimden Niyazi Konuşmaz istekli, Aslan Savaşan ise temkinli açıklamalar yaptı.

Güçlü bir yönetimle kuruluşunun 100'üncü yılına iddialı girmek isteyen siyah beyazlıların eski başkanı Niyazi Konuşmaz, "Bazı firmalarla sponsorluk görüşmelerim sürüyor. Kongreden sonra yeni yönetimin önünde güçlü bir kadro kurmak için yeterli zaman olacak" dedi. Konuşmaz, kesin kararını önümüzdeki günlerde açıklayacağını bildirdi.

Aslan Savaşan ise Altay’da başkanlığa soyunacak kişinin iki kez düşünmesi gerektiğini ifade etti. Savaşan, şöyle devam etti:

"Aday olacak yönetim; hesabı, kitabı iyi yapmalı. Kulübün elektrik borcu bile zar zor çözüldü. Tüm camia kenetlenmeli. Birlikte hareket etmeliyiz. Herkes elini taşın altına koymalı. Destek olmadan gemi yürümez. Başkan olmakla iş bitmiyor. Yarın bir gün arkanızda kimseyi göremediğinizde ortada kalırsınız. Yakın arkadaşım Konuşmaz, bana göre göre başkanlık için daha heyecanlı."