Ege-Koop'tan Otizm Vakfı'na 3 trilyonluk arsa

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan’ın, Anadolu Otizm Vakfı’na bağışladığı 3 trilyon lira değerindeki arsanın tapu teslim töreni gerçekleştirildi.

Törende konuşan Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, “ Bugüne kadar 30 bin konut yaptık, 100 bin insanın hayır duasını aldık ancak ilerleyen yıllarda binlerce otizmli çocuğumuzu hayata kazandıracak bu hayır benim için çok ama çok ayrı bir yerde.

İnşallah eğitim kampüsümüzün temelini de yakın zamanda atacağız” dedi. 3 milyon lira değerindeki arsanın tapu teslim töreni Güzelbahçe Yelki’de yaklaşık 6 ay önce hizmete açılan Nermin Osman Akça Özel Eğitim ve Rehebilitasyon Merkezi’nde gerçekleştirildi. Törende konuşan Anadolu Otizm Vakfı Başkanı ve Ege-Koop Onursal Genel Başkanı Burhan Özfatura,

“ Kardeşim Hüseyin Aslan’ın yaptığı bgu bağışla vakfımız kısa sürede kamu yararına vakıf statüsüne kavuşmna imkanını elde etti. Ege-Koop Genel Başkanı’nın bağışladığı bu arsa ile resmi vakıf hüviyetine kavuştu. Bu arsanın vakıf geleceği için maddi ve manevi büyük katkısı var. Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, İzmir’ önemli hizmetleri, önemli projeleri sunan bir kişidir. Önümüzdeki yerel seçimlerde kendisinin daha büyük sorumluluklar alması için her zaman, her türlü destekle arkasındayım. Niyet hayır akibet hayır” dedi.

Anadolu Otizm Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi ve Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan da, bugüne kadar çok sayıda hayır duası alacak işe imza attıklarını ama en mutluluk verici olanın otizmli çocuklara eğitim kampüsü yapılması yolunu açacak arsa bağışı olduğunu kaydederek, “Çünkü gerek Genel başkanı olduğum Ege-Koop’un ve gerekse kişisel olarak benim önceliğim, eğitim, sağlık ve insandır. Bu nedenle İzmir’de ve Ege’deki otistik yavrularımızı eğitmek ve rehabilite etmek ve sosyal yaşamın içinde, üretken, verimli ve uyumlu bireyler olarak yer almalarını sağlamak amacıyla Anadolu Otizm Vakfı’na eğitim, tedavi ve meslek kazandırma yönünde kampus kurmak için bu arsayı bağışladık. Bu ihtiyacı karşılamak için Ege-Koop’un Güzelbahçe’deki çelik evler yerleşim alanının en kıymetli yerinde 4 bin 738 metrekarelik ve 3 milyon lira değerindeki bir arsayı Anadolu Otizm Vakfı’na bağışladık ve bu nedenle de tarifi imkansız çok derin bir mutluluk duyduğumu ifade ediyorum” şeklinde konuştu.