Fenerbahçe'nin yeni transferi İstanbul'da

Fenerbahçe’nin yeni transferi Portekizli milli oyuncu Bruno Alves, İstanbul’a geldi. Taraftarların coşkuyla karşıladığı Bruno Alves, Fenerbahçe gibi büyük bir kulübün parçası olduğu için büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Bruno Alves, İdare Menajer Hasan Çetinkaya ile birlikte bugün saat 11.00 sıralarında Atatürk Havalimanı’na indi.

Kulüp yetkileri tarafından karşılanan Bruno Alves, burada FB TV’ye verdiği demeçte. "Çok mutluyum çok heyecanlıyım ilk hislerim ise; şu anan itibariyle çok sabırsızlanıyorum. Fenerbahçe forması giymek ve bu forma altında da büyük başarılara ulaşmayı arzuluyorum. Takımımızı çok iyi tanıyorum. Çok iyi biliyorum ki hepsi çok kaliteli ve üst düzey oyuncular. Uyum sorunu yaşayacağımı sanmıyorum. Tek hedefim Fenerbahçe’ye katkı yapmak ve Fenerbahçe’ye kupalar kazandırmak" diye konuştu.

Ardından havalimanı çıkışında gazetecilerin de sorularını yanıtlayan Alves, "Çok mutluyum. Fenerbahçe gibi büyük bir camianın parçası olmaktan dolayı mutluyum, böyle bir camiada bulunmaktan dolayı gururluyum. Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’nde arzulanan seviyelere gelmesine katkı yapmak istiyorum. Meireles hem İstanbul hem de Fenerbahçe ile ilgili çok güzel şeyler anlattı. İstanbul’un muhteşem bir şehir olduğunu söyledi. Şampiyonluğun camia tarafından, kulüp tarafından beklenen en üst düzeyler olduğunu söyledi. Umarım bu sezon Fenerbahçe için kupalarla dolu bir sezon olur" dedi.