Terk eden sevgilisini öldüren işadamı yakalandı

AYDIN'ın Kuşadası İlçesi'nde iki kızıyla yaşayan ilçenin tek kadın lahmacun ustası 44 yaşındaki Şengül Yarar'ı, kendisini terk ettiği ve barışma teklifini kabul etmediği gerekçesiyle tabancayla 3 el ateş edip öldüren Sökeli işadamı M.A., Söke'de yakalandı. Kızının gözü önünde öldürülen Yarar ise toprağa verildi. Kuşadası'ndaki bir alışveriş merkezinin yakınında geçen pazar günü saat 22.30 sıralarında meydana gelen olayda, restoranda lahmacun ustası olarak çalışan Şengül Yarar, bir süre gönül ilişkisi yaşayıp ayrılık kararı aldığı Söke'de tarlaları, akaryakıt istasyonu bulunan, pamuk ticareti yapan M.A. tarafından tabancayla 3 el ateş edilerek öldürüldü.

Kızının gözü önünde öldürülen kadın, İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'nda yapılan otopsinin ardından dün Söke'deki cenaze töreni sonrası Granta Mezarlığı'nda toprağa verildi. İki yetişkin kız annesi olan Yarar'ın yakınları gözyaşlarına boğuldu.

SÖKE'DE YAKALANDI

   Polisin yaptığı çalışmada, M.A.'nın cinayetin olduğu gün geceyi kendisine ait Söke İlçesi'ne bağlı Akyeniköy'deki zeytinlikte geçirdiği öğrenilirken, dün akşam da arkadaşından aldığı otomobille ilçe merkezine gittiği sırada takipteki polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Kuşadası'na getirilen M.A.'nın polisteki ilk ifadesinde, Şengül Yarar'ın ayrıldıktan sonra cep telefonundan kendisine sürekli hakaret içeren mesajlar gönderdiğini, konuşmak için yanına gittiği, olay günü de alkollü olduğunu ve yine hakaret etmesi nedeniyle kendisini vurduğunu dile getirdiği öğrenildi. M.A. işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.