Çocuklar Duymasın ekibi İzmir Üniversitesi'nde

En çok sevilen televizyon dizilerinden Çocuklar Duymasın'ın Taş Fırın Erkeği Tamer Karadağlı, Tuna'sı Volkan Severcan ve Havuç'u Furkan Kızılay, Güzel Sanatlar Fakültesi'nin ilk etkinliğinde “Artiz mi, Aktör mü?” başlıklı söyleşi ile İzmir Üniversitesi'ne konuk olacak.

2013-2014 akademik yılında eğitim vermeye başlayacak olan İzmir Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, etkinliklerine hızlı bir giriş yaptı. Türkiye'nin en çok sevilen ve takip edilen dizilerinden Çocuklar Duymasın'ın Taş Fırın Erkeği Tamer Karadağlı, Tuna'sı Volkan Severcan ve Havuç'u Furkan Kızılay'ı ağırlayacak olan İzmir Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, yeni kurulan Görsel İletişim Tasarımı ile Sinema-Televizyon bölümlerinin öğretim üyeleri Prof. Dr. Ulufer Teker ve Yrd. Doç. Günseli Pişkin eşliğinde “Artiz mi, Aktör mü?” sorusuna yanıt arayacak.

Güzel Sanatlar Fakültesi bu yıl eğitime kapılarını açıyor 2013-2014 akademik yılında Görsel İletişim Tasarımı ve Sinema-Televizyon bölümlerinin her birinde 60 öğrenci ile toplamda 120 öğrenciye eğitim vermeye hazırlanan İzmir Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nin ilk etkinliği, İzmir Üniversitesi Çok Amaçlı Salon'unda, 14 Haziran Cuma günü saat 16.00'da başlayacak.