Göztepe'de gönülsüzlere kapı açık

Ergin KARATAŞ/DHA- Göztepe Futbol Direktörü Özgür Zengin, iç transferde şu ana kadar ücretlerinde indirim yapmayı kabul eden Aytek, Şaban ve Onur’la sözleşme yenilediklerini diğer oyuncularıyla uzlaşmanın sağlanamadığını belirterek "Bizi istemeyeni, biz de istemeyiz" dedi.

Kalmak istemeyen futbolcunun, yönetimin belirleyeceği bonservis ücretini getirip istediği kulübe gidebileceğini dile getiren Özgür Zengin, "Kimse Göztepe’den büyük değil. Zorla güzellik olmaz. Yanlızca gönüllü olanlar kalacak" diye konuştu.

Yabancılar Tum, Weeks ve Paulinho’nun yanı sıra sözleşmesi biten Gökhan Emreciksin, Ali Bilgin, Hakan ve Mehmet’le lig bitiminde yollar ayrıldı. Şamil ve Kazım’ı silen teknik heyet, Dilaver ve Veli’ye soğuk baktı, Ali Kuçik ve Fatih ise yönetimin teklifine yanıt vermedi. Göztepe'de indirime yanaşmayan Ramazan, Orhan ve Mithat’ın yanı sıra Ahmet, Ferhat ve Ömer Can’ın durumunun belirsiz olduğu, Halil’in zam istediği bildirildi.

ERGİN KELEŞ VEDAYA HAZIRLANIYOR

Geçen sezon devre arasında Mersin İdmanyurdu’ndan büyük umutlarla transfer edilen ve forma giydiği 14 maçta 6 gol kaydeden Ergin Keleş, sarı kırmızılı kulübe vedaya hazırlanıyor. 2014’e kadar sözleşmesi bulunmasına rağmen menajeri kanalıyla yönetime haber gönderen 26 yaşındaki Ergin, Süper Lig’de oynamak istediğini ve ayrılmak istediğini bildirdi. Bu arada iç transferin yanı sıra dış transfer çalışmalarını da sürdüren yönetim, Şanlıurfaspor ile yollarını ayıralan Gökhan Kaba’yı listesine aldı.