Bıçaklanan polis belindeki silahını ateşledi

Aydın'da, otomobiline atılan taş nedeniyle başlayan tartışmada bıçakla yaralanan polis M. T., kavga ettiği E.B.'yi ayağından yaraladı.

2 yaralı hastanede tedaviye alındı. Olay, dün saat 22.30 sıralarında, Zafer Meydanı Zübeyde Hanım Caddesi girişinde meydana geldi. Diyarbakır kadrosunda görevli olan polis memuru M.T., (28) yıllık izin için memleketi Aydın'a geldi.

Kendisine ait otomobil ile seyir halindeyken M.T'nin otomobilinin arka camı atılan taş ile kırıldı. Aracından inen M.T., yol kenarında gördüğü 3 kişiye taşı atanların kendilerinin mi olduğunu sorması üzerine tartışma çıktı. Büyüyen tartışma kavgaya dönüşünce yanındaki biber gazını kullanan M.T., bu kişileri etkisiz hale getirmek istedi. Yaşanan boğuşma sırasında bir kişi M.T.'yi sağ baldırından bıçakladı. Belindeki tabancasına sarılan M.T., kavga ettiği gençlerden E.B.'yi (28) ayağından vurdu.

Kavgaya karışanlar olay yerinden kaçarken, vatandaşların ihbarı üzenine gelen acil yardım ekipleri E.B.'yi Aydın Devlet Hastanesi'ne, bıçakla yaralanan M.T.'yi de Aydın Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. 2 yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Olayı haber alıp hastaneye gelen yakınları, E.B. ile görüştürmeyince sinirlerine hakim olamadı. Çıkan kavga nedeniyle hastaneye çok sayıda çevik kuvvet ekibi sevk edildi. Yakınlarının E.B.'yi görmesiyle olay bir süre sonra kontrol altına alındı. Olayın ardından kavgaya karışan diğer şüpheliler de gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.