Hamamcı: Tazminat peşinde değilim

Karşıyaka yönetimi, yeniden yapılanma sürecinde sportif direktörlüğü kaldırma kararı alırken, geçen sezon bu görevi yürüten Hüseyin Hamamcı, ayrılması halinde tazminat almayacağını çalışmadığı dönemin ücretini istemeyeceğini açıkladı.

Kariyerinde 3 ayrı dönemde çalıştırdığı Karşıyaka'yı 1994-95’te şampiyon yapan, yeni sezon öncesi yönetimle yaptığı görüşmede teknik direktörlüğe talip olduğu öne sürülen Hamamcı şöyle konuştu: "Yönetimin kararını bekliyorum. Futbolculuk dönemimden beri kulübün hizmetindeyim. Gönül bağımı herkes biliyor. Ayrılırsam ne tazminat ne de çalışmadığım dönemin ücretini talep ederim. Yalnız geçen sezondan kalan alacağımı isterim. Hak etmediğim parayı almam." Hamamcı’yla görüştükten sonra teknik adam arayışını durduran yönetim, kesin kararını haftaya Yaşar Holding’le yapılacak bütçe görüşmesinden sonra verecek.

NECATİ'DEN VEDA

Karşıyaka ile sözleşmesi sona eren kaleci Necati yeniden anlaşmak için kendisini arayan yöneticilere, "Süper Lig’den şu an açıklayamayacağım bir kulüple el sıkıştım" diyerek teşekkür etti. Yeşil kırmızılı ekipte 2007-2008 sezonundan bu yana forma giyen Necati kadronun en eski ismiydi. Yönetimin imzaya çağırdığı Mustafa Sevgi ise düşünmek için süre istedi.