Fevzi Yılmaz unutulmadı

İzmir'e Yakın Plan Gazetesi İmtiyaz Sahibi, Spor Adamı Teknik Direktör Fevzi Yılmaz, vefatının üçüncü yıldönümünde gazeteci dostları tarafından anıldı. Gazeteci Yılmaz'ın Yukarı Narlıdere Mezarlığı'ndaki kabri başında bir araya gelen gazeteci dostları, Yılmaz'ın gazetecililiğin cesaret ve paylaşım gibi iki temele dayandığına dikkat çektiler.

Anıların da tazelendiği anma töreninde CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu da hazır bulundu. Kabir başındaki tören ardından Ahmet Piriştina Heykeli yanında Gazeteci Fevzi Yılmaz için lokma döküldü. Burada CHP İzmir İl Yöneticisi Celal Yıldız, İzmir İl Genel Meclisi Üyesi Dilaver Koğ da Yılmaz'ın kardeşi Feraye Hazman ve eniştesi Abdülkadir Hazman ile bir araya geldi.

Kentyaşam İnternet Sitesi Editörü Hüseyin Erciyas, Televizyon Programcısı - Gazeteci Hasan Tahsin, Özlem Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Zafer Kaplansoy, Balçova Belediyesi Basın Danışmanı Ömer Anar, Gazeteci Mahir Dinç, CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu, Abdülkadir ve Feraye Hazman; üçüncü ölüm yıldönümünde Gazeteci Fevzi Yılmaz'ın kabri başındaydı.