Askeri araç takla attı; astsubay şehit oldu, 2 asker yaralandı.

  Adana'da takla atan askeri araçta bulunan 40 yaşındaki Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Güner Fatih Hiçdurmaz şehit oldu, 2 asker de yaralandı. Kaza saat 01.15'de merkez Sarıçam İlçesi'nin D-400 Karayolu Kürkçüler Mevkii'nde meydana geldi. Kürkçüler Cezaevi'nde görevli Astsubay Jandarma Kıdemli Başçavuş Güner Fatih Hiçdurmaz'ın komutasındaki askeri araç, hastanelerde tedavi gören mahkumları kontrol ettikten sonra cezaevine dönerken, Kürkçüler yakınlarında kontrolden çıkarak takla attı.

  Aracın sürücüsü ile bir asker yaralandı, Jandarma Kıdemli Başçavuş Güner Fatih Hiçdurmaz ise olay yerinde şehit oldu. İsimleri açıklanmayan yaralı askerler ise götürüldüğü hastanede tedaviye alındı. Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından Şehit Güner Fatih Hiçdurmaz'ın cenazesi meslektaşları tarafından teslim alındı. İl Jandarma Komutanlığı'na getirilen şehit Jandarma Kıdemli Başçavuş Hiçdurmaz için tören yapıldı. Törene, Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, 6'ncı Mekanize Tümen Komutanı Tüm General Sezai Bostancı, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Ünal Karaosmanoğlu, şehidin mesai arkadaşları ile askeri ve sivil protokol katıldı.

  Bekar olan şehit Astsubay Hiçdurmaz'ın Türk bayrağına sarılı tabutunun başında konuşan İl Jandarma Komutanı Kurmay Kıdemli Albay Murat Koç, "Aldığı görevleri eksiksiz yapabilen, çalışmakla onur duyduğumuz bir arkadaşımızdı. Vatan için görev yaparken şehit olan arkadaşımıza Allah'tan rahmet, mesai arkadaşlarımıza da başsağlığı diliyorum" diye konuştu. Yapılan duanın ardından Hiçdurmaz'ın cenazesi, toprağa verilmek üzere memleketi Balıkesir'in Edremit İlçesi'ne gönderildi.