Sinan, üç yıl daha Altınordulu

Altınordu'nun geçen sezon kazandığı 3. Lig şampiyonluğunda 32 maç, 3 gol ve 3 asistlik performansıyla rol oynayan Sinan Osmanoğlu, Mayıs 2014’te bitecek olan sözleşmesini 2015-2016 sezonu sonuna kadar uzattı.

Takım arkadaşı Gökhan Yılmaz ile cumartesi günü İstanbul’da başlayacak 27. Üniversite Türk Milli Takımı kampına katılacak olan 23 yaşındaki futbolcu, gitmeden hemen önce kendisini üç yıl kırmızı-lacivertli renklere bağlayan imzayı attı.

Altınordu’daki ortamdan çok mutlu olduğu için sözleşmesini uzattığını söyleyen Sinan Osmanoğlu, “Kulübün yeniden yapılanmasıyla birliktte çıktığımız yolda biz de bu hedeflere uygun şekilde hareket etmeye çalıştık. Güzel bir sezon geçirip şampiyonluk yaşadık. Buradaki arkadaşlık ortamından mutlu olduğum için sözleşmemi uzattım. Altınordu’da yönetim, teknik kadro ve futbolcular arasında çok uyumlu bir ortam var. Geçen sezonki başarının gelmesinde bu faktörler önemli rol oynadı. İnşallah önümüzdeki sezon da hedeflerimize ulaşırız” dedi. Futbol Direktörü Murat Dizdar ise Sinan Osmanoğlu için “Altınordu’nun rol modeli” saptamasında bulunarak, “Sinan, üniversitesi öğrencisi olması, saha içi performansı ve saha dışındaki yaşamıyla Altınordu Futbol Akademisi’ndeki öğrencilerimiz için önemli bir örnek oluşturuyor. Kendisiyle üç yıl daha beraber olacağız. Üniversite Milli Takımı forması da giyen genç oyuncumuz, bu özelliklerini koruduğu takdirde Türk futbolu önemli bir değer kazanacaktır” dedi.