Selahaddin Dinçel Bergama'da

Spor Toto 3.Ligde iddialı bir takım kurmak isteyen Bergama Belediyespor, geçtiğimiz sezon Aydınspor 1923 Takımına şampiyonluk yaşatan tecrübeli teknik adam Selahaddin Dinçel'e imza attırdı. İmza töreninde konuşan Bergama Belediyesi Başkanı ve Kulüp Onursal Başkanı Mehmet Gönenç on yıl ayrılıktan sonra yükseldikleri 3. Ligde geçen sezon ligde kalmayı kendilerine hedef koyduklarını bu hedefe zor da olsa ulaştıklarını belirtti.

Geçtiğimiz günlerde yapılan kongre ile görevden ayrılan Yöneticilere teşekkür eden Gönenç yeni gelen yönetime de başarılar diledi. Bu sezon ligde hedeflerinin üst sıraları zorlayan bir takım oluşturmak olduğunun altını çizen Başkan Gönenç kendilerini bu hedefe götürecek doğru teknik adamı bulduklarına inandıklarını, Selahaddin Dinçel'in kendini kanıtlamış bir hoca olmasının yanında kariyeri, karakteri ve çalışma azmiyle kendilerini hedefe götüreceğine inandıkları için göreve getirdiklerini belirterek, transfer sezonunda doğru yerlere doğru oyuncular alarak başarılı olacaklarına inandığını söyledi. Bergama Belediyespor gibi hedefleri olan bir takımla anlaştığı için mutlu olduğunu belirten başarılı çalıştırıcı Selahaddin Dinçel iyi bir ekip kurarak ligi üst sıralarda biterecek bir kadro oluşturacaklarını, kadro oluştuktan sonra gerçek hedefi ortaya koyacaklarını belirtti.

Genç hoca başarı için tek başına hiç bir şeyin yeterli olmayacağını, Belediye Başkanı Mehmet Gönenç'teki inancın tüm Bergamalılarda olması gerektiğini, yönetim, teknik ekip, futbolcu ve taraftarlarla birlik olduklarında başarılı işlere imza atacaklarını söyledi.