Eylemi neden bıraktılar?

Türkiye Gençlik Konfederasyonu Genel Başkanı Ferudun Cevahiroğlu, Gezi Parkı eylemlerinden çekildiklerini belirterek, “Çünkü bu eylemler doğa eylemi olmaktan çıkmış marjinal grupların eylemi olmuştur” dedi.

Türkiye Gençlik Konfederasyonu Genel Başkanı Ferudun Cevahiroğlu ve Türkiye Gençlik Konfederasyonu İstanbul İl Başkanı Murat Şahin, Gezi Parkı eylemlerine ilişkin açıklama yaptı. Türkiye Gençlik Konfederasyonu İstanbul İl Başkanı Murat Şahin, “Gezi Parkı eylemlerine eylemlerin başladığı ilk günlerde destek verdik, eylemlere katılım gösterdik. Eylemlere katılımımız hukuk çerçevesinde olmuştur. Tamamıyla Taksim Gezi Parkı’nı korumak amacıyla katıldık. Hükümetimiz, Sayın Başbakanımız biz gençlerin sesine kulak verdi. Hükümetimiz ne gerekiyorsa yapacaktır” dedi.

Türkiye Gençlik Konfederasyonu Genel Başkanı Ferudun Cevahiroğlu ise Türkiye Gençlik Konfederasyonu İstanbul İl Başkanlığı’nın Gezi Parkı eylemlerinden çekildiğini belirterek, “Yalnız Taksim de değil İstanbul’un hiçbir yerinde bu eylemlere katılımı söz konusu bile değildir. Çünkü bu eylemler doğa eylemi olmaktan çıkmış marjinal grupların eylemi olmuştur” diye konuştu.