Başarılı hoca Alanya’yı tercih etti

  Turgutlu Belediyespor Basketbol Şubesi Başantrenörü Taylan Yerlikaya 9 yıllık görevini bıraktığı geçtiğimiz günlerde açıklamıştı.

  9 yıllık süreçte yaş gruplarında milli takımlara oyuncular yetiştiren genç ve yıldız takımlarla Türkiye finalleri oynama başarısı gösteren başarılı çalıştırıcı, kariyerine artık Alanya Bayan Basketbol takımında devam edecek. Alanya Bayan Basketbol takımıyla anlaşan Taylan Yerlikaya, 9 yılda Turgutlu adına önemli işlere imza attığını belirterek, "Turgutlu benim memleketim ve burada basketbol adına iyi işler yaptık. Görev yaptığım süre zarfında bana ve takımıma destek olan Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan’a Belediyespor yöneticilerine yardımcı antrenörlerime ve en önemlisi başarılarımızda en büyük paya sahip olan oyuncularımıza teşekkür ederim.

  Artık kariyerime Alanya Belediyespor’da devam edeceğim. Türk bayan basketbolunda önemli bir yeri olan bu kulüpte de Turgutlu’da ki gibi azimli ve özverili çalışacağım. Yeni çalışma ortamımda yeni oyuncularla uzun vadede başarılı işlere imza atmak istiyorum” şeklinde konuştu.