Gelişim'de ikinci imza Erhan'dan

Basketbol Erkekler 2. Ligi’nde yeni sezona yeni bir kadroyla girmeye hazırlanan Gelişim Koleji, eski oyuncusu Orbay Kaya’nın ardından Erhan Kocamış’ı da yuvaya döndürdü. Üç sezon aradan sonra yeniden sarı-yeşilli formayı giyecek olan Erhan, geçen yıl şampiyonluk mücadelesi veren Maliye Milli Piyango’da 3,6 sayı, 1,8 asist ve 0,3 ribaunt ortalamasıyla oynamıştı.

27 yaşındaki basketbolcuyla 1 yıllık sözleşme imzalandı. Daha önce Aliağa Belediyespor’da da görev yapan 1,95 boyundaki forvet, İzmir’e dönmekten mutlu olduğunu söyleyerek, “Gelişim Koleji, formasını giydiğim ve organizasyonunu yakından tanıdığım bir kulüp.

Maliye Milli Piyango’dan takım arkadaşım Orbay Kaya, pırıl pırıl gençler ve eski dostlarımla yeniden bir arada olmak çok güzel” dedi. Genel Menajer Namık Yazlar ise Orbay Kaya ve Erhan Kocamış’ın kolej yapısına uygun isimler olduğunu belirterek, “ Organizasyonumuzu bilen isimleri kadromuza dahil etme planımızın ikinci adımını attık. Hırslı ve birlikte olmaktan mutlu olacak bir ekip yaratmaya çalışıyoruz” dedi.