Genç yeteneğe ’milli’ davet

Turgutlu Belediyespor Basketbol takımın yetenekli oyuncusu Manolya Kurtulmuş, Yıldız Milli Takım kadrosuna dahil edildi. Milli Takım yetkilileri tarafından İstanbul ve Çanakkale’de yapılan milli takım kampında aday kadroya çağrılan oyunculardan Manolya Kurtulmuş ve Özge Elidemir ikilisinden Manolya Kurtulmuş 12 kişilik kadroda yer buldu. Manolya Kurtulmuş’un aldığı milli davet Turgutlu’da sevinçle karşılandı.

01-11 Ağustos tarihleri arasında Bulgaristan’ın Varna kentinde düzenlenecek olan Yıldız Kızlar Avrupa Basketbol Şampiyonasında mücadele edecek milli takım kadrosunda yer alan genç yetenek milli formayı giymenin çok gurur verici olduğunu ifade etti. Şampiyona öncesi hazırlık maçları için Hırvatistan’a giden milli takım 20-21-22 Haziran tarihlerinde burada 3 hazırlık karşılaşması yapacak ve oyuncuların performansları doğrultusunda şampiyonada mücadele edecek takım kadrosu belirlenecek. Milli Takım kadrosunda yer alan Manolya Kurtulmuş,

"Ay yıldızlı armayı taşımak çok farklı bir duygu. Umarım şampiyona kadrosunda da yer alıp ay yıldızlı formayı gururla taşımak istiyorum. Kamp süresinde gerek hocalarımız gerekse takım arkadaşlarımızla iyi bir çalışma ortamı yakaladık. Milli takımın bir parçası olmak çok özel bir duygu” şeklinde konuştu.