Gelişim'de mezuniyet coşkusu

Gelişim Koleji 2012-2013 eğitim ve öğretim yılı ortaokul ve lise son sınıf öğrencilerinin kep ve diploma töreni okulun tiyatro salonunda yapıldı.

Okul Kurucusu Serdar ÖNER’in ve Okul müdürlerinin duygu dolu konuşmalarından sonra gerçekleşen bayrak ve flama teslim töreninin ardından temsili diplomalarını öğretmenlerinden alan öğrenciler mezuniyet coşkularını aileleri ile paylaştılar.

Törenin, derece alan öğrencilerin açıklanması bölümünde heyecanlı dakikalar yaşayan öğrenciler, Ortaokul Birincisi Buse GÜL, Ortaokul İkincisi Nur Başak ÖZER ve Ortaokul Üçüncüsü Gökhan Bora BİLGEN’in ; Lise birincisi Seda BEYAZİT, Lise ikincisi Bilge SEZGİN ve Lise Üçüncüsü Aynur DOĞAN’ın sevinçlerine ortak oldular. Okul kütüğüne isimlerini çakan okul birincilerinin yaptığı konuşmalar duygulandırırken; Lise okul birincisi Seda BEYAZİT “Bizler Atatürk’ün çocuklarıyız.Ben de Atatürk’ün izinden yılmadan yürüyeceğim”dediği konuşması dakikalarca ayakta alkışlandı.

Törenden sonra bahçede keplerini atan öğrenciler, okul bahçesinde gerçekleşen kokteylde aileleri ile bir araya geldiler.